Mixkollen: Thelma Heikkinen

Vi på Fotbollslivet.se har fått intervjua Thelma Heikkinen som berättar om sina tankar och målsättningar inför den kommande säsongen.

Ny säsong på väg att starta, hur känns det?
-Det känns väldigt roligt och framförallt spännande att se hur säsongen utspelar sig. Är väldigt taggad på att får köra med lite boll då jag kört rehab under en längre period. Håller tummarna för att Coronautvecklingen går åt rätt håll och att vi har möjlighet att få en utförlig säsong med mycket matcher.

Hur tycker du att att din prestation var under förra året?
-Trots en väldigt kort säsong med ”halvserie” så känner jag att jag fått ut mycket. Under vårsäsongen fick jag fokusera mycket på träning då matchsäsongen blev uppskjuten. Höstsäsongen var dock en stor del av min utveckling under förra året. Riks- & landslagslägren har varit ett plus i kanten och bidragit mycket. Det har varit väldigt roligt att få spela och mäta sig mot duktiga spelare i sin egen ålder. Jag är nöjd med min prestation under förra året och hoppas på en bra kommande säsong.

Vad vill du förbättra inför kommande säsong?
-Oj! svår fråga då det alltid finns rum för förbättring, men något jag vill förbättra inför och under kommande säsong är framförallt olika typer av tillslag och spelvändningar med vänsterfoten. Helt enkelt bli mer bekväm med att använda ”fel” fot i olika situationer för få spelet att gå ännu snabbare.

Vad är dina målsättningar inför året?
-Mina målsättningar för 2021 är att utvecklas så mycket som möjligt och göra en bra säsong i division. Såklart hoppas jag på att vi kommer ligga ibland topplagen men det är svårt att säga något om det i nuläget.