Mixkollen: Storseger för Hammarbys F05

Vi var tidigare idag på plats på ett soligt Älvsjö IP och bevakade matchen mellan Älvsjö AIK och Hammarby i F05-klassen.

Matchen rivstartar och Bajen tar ledningen med 1-0 någon minut in i matchen genom Amanda Sundström. I anfallet efter och bara någon minut senare så kvitterar Älvsjö till 1-1 genom Naima Fredriksson.

Bajen har efter kvittering ett stort bollinnehav och trycker tillbaka Älvsjö. Man skapar en del chanser som Emma Westerberg i Älvsjös mål plockar ganska enkelt.

Hammarby tar dock ledningen med 2-1 genom Emmy Stigmar som placerar bollen förbi en utrusande målvakt.

Hammarby är även nära att göra 3-1 men missar ett bra läge som Julia Täfvander skapar genom att ta sig förbi sina försvarare på vänstersidan.

Det är fortsatt press från Bajen och man utökar sin ledning till 3-1 genom Emmy Stigmar som gör sitt andra av totalt tre mål för dagen.

Domaren blåser av första halvleken och Hammarby leder med 3-1.

Andra halvleken börjar med ett stort bollinnehav för Hammarby och man trycker tillbaka Älvsjö.

Älvsjö hotar en del på kontringar men Bajen är det starkaste laget på planen och utökar sin ledning till 4-1 genom Nicole Permansson.

Efter det så rinner siffrorna rinner iväg då Bajen gör 5-1, 6-1, 7-1, 8-1, 9-1 och även 10-1

En stabil och säker seger för Bajen som är det bättre laget i denna match. Vi måste dock ge Älvsjö beröm för att de under hela matchen försöker spela boll.

Dagens målskyttar:
1-0 Amanda Sundström
1-1 Naima Fredriksson
2-1 Emmy Stigmar
3-1 Emmy Stigmar
4-1 Nicole Permansson
5-1 självmål
6-1 Nicole Permansson
7-1 Lova Lindgren
8-1 Emmy Stigmar
9-1 Ebba Sträng
10-1 Lova Lindgren