Mixkollen: Storseger för Djurgårdens P15-lag

Tidigare idag så var vi på plats och bevakade matchen mellan Djurgården och Västerås SK i P15 regional norra serien.

Tyvärr så missar vi de första 10 minutrarna av matchen men någon minut efter att vi varit på plats så tar Djurgården ledningen med 1-0 genom mål av Marlon Wynter.

Några minuter senare så är Västerås nära på att kvittera. Båda lagen skapar en del halvchanser men inget som resulterar i något mål.

Djurgården är det laget som ligger på mest och skapar en del hörnor. Västerås är inte helt ofarliga utan hotar lite då och då med snabba kontringar. Efter en hörna i matchminut så utökar Djurgården sin ledning till 2-0 genom Leo Brovinger.

Djurgården är det starkare laget och har mycket boll samtidigt som man trycker tillbaka Västerås en hel del. Domaren blåser av den första halvleken och Djurgården går in med en komfortabel 2-0 ledning.

Dags för den andra halvleken att dra igång och det är full fart framåt från båda lagen.

Djurgården är det bollförande laget och skapar en del chanser. De lägen som de skapar räddar dock Västerås målvakt Theo Eriksson.

Marlon Wynter gör sitt andra mål för dagen när han utökar ledningen för Djurgården till 3-0. Serieledande Djurgården gör det extremt svårt för Västerås som försöker rulla boll.

Djurgården utökar sin ledning till 4-0 när Oskar Abrahamsson kyligt rullar bollen förbi målvakten. Strax därefter så får Västerås en man utvisad och spelar resten av matchen med en man mindre på plan.

Djurgården fortsätter trycka på framåt och skapar en del chanser och man gör både 5-0 och 6-0 genom William Messa och Alexander Gyllenbåga Alsaker.

Djurgården vinner välförtjänt och bibehåller sin serieledning.