Mixkollen: Storseger för BP:s F06 Akademi

Tidigare idag möttes BP:s F06 Akademi och Djurgårdens F06 akademi. Matchen spelades på ett soligt Stockhagens IP.

BP startade matchen starkt och satte 1-0 via straff. Man hade en 2-0 ledning efter den första perioden. BP gjorde både 3-0, 4-0, 5-0 och även 6-0 innan de gick till den andra periodpausen.
Slutresultatet blev hela 9-1 till BP.

Vi har fått intervjua Emelie Bergström i BP och fått höra hennes tankar om matchen.

Vad tycker du om lagets prestation?
-Tycker vi gör en helt okej första period då vi alla var lite nervösa och inte riktigt spelade lika mycket som vi brukar göra. Andra perioden är vi inte lika nervösa och vi började spela mycket mera boll. Tredje perioden börjar vi gå för mycket på mål och vårt spel blev lite sämre. Men i helhet tycker jag att vi gör en bra match och vi kämpade på dem 90 minuterna vi spelade