Mixkollen: Stockholm till Final i Cup Kommunal

Igår så vann Stockholms Distriktslag i F03-klassen semifinalen mot Skåne och är därmed vidare till finalen i Cup Kommunal.

Man går vidare efter en 1-0 seger. Vi har efter matchen fått intervjua Kim Vulic som ger sin syn på matchen.

Seger i semifinalen, hur känns det?
-Att vinna känns såklart alltid bra, men att komma till final i cup kommunal känns extra bra med tanke på att vi får dela vår sista match med varandra i en viktig final!

Varför vann ni?
-Jag tror att anledningen till varför vi vinner till stor del beror på att vi är bra på att utnyttja varandras styrkor. Vi alla kommer från olika lag och har alla olika erfarenheter vilket jag tycker vi lyfter fram hos varandra idag.

Vad tycker du om lagets prestation?
-Jag tycker lagets insats i sin helhet är bra även om vi i vissa stunder bör lugna ner oss och rulla bollen mer. Jag tycker att vi har en bra inställning genom hela matchen som gör att vi håller nollan.

Vad tycker du om din egen prestation?
-Jag tycker inte det är min bästa match, men jag försöker ändå tänka på det vi har pratat om i bland annat försvaret där jag gör ett bra jobb med att stänga ytor. Jag känner även att vi på mitten kompletterade varandra bra.