Mixkollen: Stabil seger för Segeltorps IF

Tidigare idag så var vi på plats och bevakade matchen mellan Segeltorps IF mot Täby FK i P2005 kval till P16 klassen. Matchen spelade på ett varmt och soligt Segeltorps IP.

Segeltorp hade inför denna match vunnit 11 av 12 matcher och ligger på en andra plats i tabellen. Täby har dock haft det tuffare och ligger på plats 24.

Domaren blåser igång matchen och det är Segeltorp som är aggressiva och skapar två tre avslut som resulterar i hörna.

Segeltorp har mycket boll och är det laget som styr matchen. Täby är dock inte helt ofarliga i sina omställningar.

Segeltorp fortsätter trycka på men Täbys målvakt William Myhre gör ännu en fin räddning. På följande hörna tar Segeltorp ledning genom Jonathan Sener.

Segeltorp fortsätter trycka på för ytterligare ett mål men skapar inga riktigt farliga chanser utan domaren blåser av första halvlek. Det står 1-0 till Segeltorp.

Domaren blåser igång andra halvlek och det är Segeltorp som skapar några chanser i början. William Myhre i Täbys mål gör några svettiga räddningar.

Segeltorp utökar sin ledning till 2-0 efter en hörna genom Benit Mehana.

Täby kämpar på och ställer snabbt om när de vinner boll och skapar några chanser där målvakten i Segeltorp Nikola Simic får göra några bra räddningar.

Jag ser inte situationen men Segeltorp får en straff där Jack De Vita lugnt och fint placerar bollen i målvaktens vänstra hörn och utökar ledningen till 3-0.

Det skapas en del halvchanser åt båda hållen och i slutet av matchen utökar Segeltorp sin ledning till 4-0 genom Jonathan Sener som gör sitt andra mål för dagen.

Jonathan är en av matchens bästa spelare enligt mig då han han gör en stabil insats samtidigt som han gör två mål.

Strax efter reducerar Täby till 1-4 genom Oscar Fristedt och matchens sista spark.

Domaren blåser av matchen och Segeltorp vinner med 4-1. Segeltorp är det vassare laget matchen igenom och vinner rättvist. Jag måste dock ge Täby cred för att de kämpar och sliter under hela matchen.