Mixkollen: Simon Nakhost till Spanien för provträning med Leganes

Vi på Fotbollslivet.se har fått intervjua Simon Nakhost som ska iväg och provträna med den spanska klubben Leganes. Han berättar mer om sina tankar inför provspelet.

Du ska till Spanien och provspela med Leganes, hur känns det?
-Det känns väldigt roligt och spännande att få träna fotboll med en spansk klubb. Det ska bli ett riktigt fint äventyr att få spela fotboll i en ny miljö med annan syn på fotbollen. Det känns motiverande att få chansen att träna med Leganés.

Hur har du förberett dig inför provspelet?
-Jag följer min sommarfys som jag har fått ifrån Djurgården och kompletterar med annan bollsport så som paddel. Först och främst spelar jag fotboll så mycket som jag kan. Försöker också göra så att kroppen vänjer sig till värmen i Madrid. Jag lägger också extra mycket vikt på konditionsträning inför provspelet.

Vad är dina målsättningar med provspelet?
-Mitt mål med provträningen är att mäta mig med duktiga fotbollsspelare i spanien och prestera bra fotboll under veckan nere i Madrid. Slutmålet är självklart att prestera så pass bra att jag imponerar på klubben och får positiv feedback av samtliga ledare.