Mixkollen: Seger för Tyresö FF i P16 kvalet

Vi var tidigare idag på ett soligt Källbrinks IP och bevakade matchen mellan Huddinge IF mot Tyresö FF i P16 kvalet till P17 Allsvenskan.

Det är full fart de inledande minuterna från båda lagen med ett högt tempo. Tyresö får en straff i matchminut 7 och fram kliver Albin Strömbäck och placerar lugnt bollen i målvaktens högra nedre hörn.

Det är fortsatt högt tempo från båda lagen och det smäller på en hel del. Huddinge är det bollförande laget men Tyresö är farliga med sina snabba omställningar.

Tyresö utökar sin ledning till 2-0 mål genom Nikola Marovic. Kort därefter utökar Tyresö sin ledning till 3-0 och det är återigen Nikola Marovic som även gör sitt andra mål för dagen.

Huddinge fortsätter trycka på framåt medan Tyresö tar det lite lugnare och ligger lägre i försvarsspelet.

Huddinge har mycket boll och har en del avslut från distans men inga riktigt farliga.

Domaren blåser för halvtid och resultatet är 3-0 till Tyresö.

Dags för andra halvleken att starta och det är Tyresö som skapar den första chansen via en hörna som Huddinge får undan. Några minuter senare har Tyresö ett skott i ribban.

Huddinge börjar dock komma tillbaka in i matchen och har mycket boll. De skapar även en del chanser och tvingar Tyresös målvakt Viktor Kronby till några fina räddningar.

Huddinge trycker tillbaka Tyresö ordentligt och jagar efter en reducering och skapar en del farliga lägen men ingen reducering. Från ingenstans så reducerar dock Huddinge till 1-3 genom Albin Meurk.

Huddinge fortsätter trycka på för fler mål men Tyresö håller undan och domaren blåser av matchen och det slutar med en 3-1 seger till Tyresö.

En bra match av båda lagen som spelar en attraktiv och rolig fotboll att titta på!