Mixkollen: Seger för Nacka FC:s F13

Tidigare idag så var vi på ett varmt och soligt Stavsborgs BP för att bevaka matchen mellan Nacka FC och Boo FF i F07-klassen.

I början av matchen så är det Nacka FC som är det bollförande laget. Dock så skapar de inte några riktigt vassa chanser då Boo håller det tätt. De chanser som Nacka skapar räddas ganska enkelt av målvakten i Boo FF.

Boo börjar jobba in sig i matchen och börjar skaffa sig ett större bollinnehav och skapar en del avslut på mål.

Närmast ett ledningsmål är Nacka då man efter slarv i Boo försvaret skapar ett läge men bollen tar i ribban. Första halvlek slutar 0-0.

Dags för andra halvleken och den börjar med några chanser för Nacka FC som också tar ledningen med 1-0 genom Klara Ahnberg.

Efter ledningen så börjar Nacka ta över över spelet helt och trycker tillbaka Boo ordentligt. Vid en hörna så utökar man sin ledningen med 2-0 genom Mirelle Horn Hagliden.

En spelare som imponerade i matchen var Nackas lagkapten Mira Kempe som styr och ställer på mittfältet. Hon fördelar bollar till sina lagkamrater på ett bra sätt.

Boo skapar några bra chanser på kontringar men det resulterar inte i några mål.

Klara Ahnberg gör sitt andra mål för dagen och ger därmed Nacka en 3-0 ledning.
Domaren blåser av andra halvlek och Nacka går till vilan med en 3-0 ledning.

Domaren blåser igång den tredje halvleken och båda lagen kör på. Det skapas en del chanser åt båda hållen och det blir ytterligare två mål till i matchen. Tilly Jankler gör 4-0 och Klara Ahnberg gör sitt tredje mål för dagen och fastställer slutresultatet till 5-0.

Vi måste ge Boo FF en eloge för att de under hela matchen försöker spela boll längs backen samtidigt som de kämpar in i det sista.

Domaren blåser av matchen och det blir en komfortabel 5-0 seger för Nacka FC.