Mixkollen: Seger för Mälarhöjdens P07

Vi på Fotbollslivet var tidigare idag på plats och bevakade matchen mellan Mälarhöjdens och Vasalunds P07-lag på Hägerstenåsens BP. Vädret var inte det bästa då det duggade en del och ä en blåste lite till och från under matchen.

Matchen börjar i ett högt tempo med två taggade lag. Ca 7-8 min i matchen så skapar Mälarhöjden den bästa chansen med ett ribbskott.

Någon minut senare tar Mälarhöjden ledning med 1-0 efter ett kyligt avslut av Axel Levin. Han kommer från vänster sida och placerar bollen i målvaktens högra hörn.

Det skapas några halvchanser för båda lagen men inget mål och hittills i matchen så känns det som att Mälarhöjden är det starkaste laget.

Domaren blåser av den första halvlek med resultatet 1-0 till hemmalaget.

Dags för andra halvlek och några minuter in i den så kvitterar Vasalund till 1-1 genom Nelson Dejene.

Minuter senare så missar Vasalund chansen att utöka sin ledning genom ett missat friläge, där bollen går strax utanför.

Mälarhöjden tar återigen ledningen med 2-1 efter ett mål av Ludwig Walles.

Båda lagen skapar en del chanser men inget som de kan förvalta till något mål och domaren blåser av den andra halvleken.

Domaren blåser igång den tredje och sista halvleken och Vasalund jagar en kvittering.

Det skapas bra lägen åt båda hållen men lagens målvakter gör några grymma räddningar var.

I slutet av matchen utökar Mälarhöjden sin ledning till 3-1 genom Theodor Ling där han trycker dit returen på en missad straff.

Strax därefter blåser domaren av matchen som slutar med en 3-1 seger för Mälarhöjden.