Mixkollen: Seger för Landskrona BoIS P16

Tidigare idag så spelade Landskrona BoIS mot Ängelholms FF i den nationella P16 serien. Det blev en 6-1 seger för Landskrona.

Vi har fått intervjua Landskronas Anthony Martinez Diaz och han berättar om sina tankar kring matchen.

Vad tycker du om lagets prestation?
-Lagets prestation var lite ojämn, vi började lite segt sedan höjde vi oss ganska rejält och höll oss på en ganska jämn nivå under andra halvlek. Vi behövet göra mål för att kunna sluta topp 4 och ta oss till ett eventuellt slutspel.

Vad tycker du om din egen prestation?
-Min egen prestation var ganska bra faktiskt, jag gjorde 1-0 målet efter ca 10 min sedan tryckte jag in mitt andra mål för dagen i andra halvlek. Jag fick även med mig en assist, men jag missade chansen till ett hattrick och det är jag inte nöjd med.

Vad tycker du att laget ska ta med sig från denna match till er nästa?
-Det vi ska ta med oss är målen och lägena vi skapar, eftersom vi inte har gjort så många mål denna säsong.

Vad tycker du att du själv kan ta med dig från denna match till er nästa?
-Det jag ska ta med mig till nästa match är inställningen jag hade idag, samt att fortsätta göra mål och assister för att hjälpa laget.