Mixkollen: Peter Amoran

Vi på Fotbollslivet.se har fått intervjua Peter Amoran född 2004 som spelar för IFK Östersund i division 2. Han berättar om hur han förberett sig och vilka hans målsättningar är för den kommande säsongen.

Den nya säsongen startar förhoppningsvis snart, hur känns det?
-Det känns väldigt bra. Jag känner att jag är redo och taggad inför den kommande säsong. Jag vill prestera så bra som möjligt i division 2 och hjälpa mitt lag.

Hur har du förberett dig inför säsongen?
-Jag har har tränat hårt under försäsongen för att vara så redo som möjligt. Jag åkte även till Spanien med ÖFK under försäsongen och det var också väldigt lärorikt och givande för mig. Den längre försäsongen har hjälpt mig att bli än mer redo för den kommande säsongen.

Vad vill du förbättra inför kommande säsong?
-Det finns mycket jag kan och vill förbättra. Men inför kommande säsong ska jag fokusera på att bli skickligare i mina aktioner och få mer erfarenhet av seniorspel.

Vad är dina målsättningar inför året?
-Det är att utvecklas så mycket som möjligt och bli en bättre fotbollspelare, för att sedan kunna ta nästa steg i min karriär och utvecklas ännu mer.