Mixkollen: Oavgjort för Tjust IF:s P05 under helgen

Under helgen så spelade Tjust IF mot Vimmerby IF i P05-klassen. Det blev en målrik match mellan lagen som slutade 3-3.

Vi har fått intervjua Tjust IF:s Hampuz Braenning och han berättar om sina tankar kring matchen.

Vad tycker du om lagets prestation?
-Lagets prestation var stundtals bra men vi vet att vi kan bättre, i början av matchen går det lite halvtrögt men när vi får in första målet börjar det rulla på. Vi får in både 1-0, 2-0 och 3-0 på bara 10 minuter. Sedan började vi slarva och orkade inte riktigt mot slutet och Vimmerby reducerar samt kvitterar till 3-3 med bara kvarten kvar.

Vad tycker du om din egen prestation?
-Jag tycker att min prestation var helt okej och jag gjorde 1 mål men jag kan mycket mer och bättre.

Vad tycker du att laget ska ta med sig från denna match till er nästa?
-Jag tycker att vi som lag ska ta med oss effektiviteten som vi hade dem första 20 minutrarna i matchen där vi gör 3 mål. Nästa gång vill vi vara effektiva under hela matchen.

Vad tycker du att du själv kan ta med dig från denna match till er nästa?
-Det jag tycker jag ska ta med mig är att vara tillgänglig i spelet hela tiden, komma ner och möta och finnas som ett djupledshot hela tiden.