Mixkollen: Mariama Jaiteh

Vi på Fotbollslivet.se har fått intervjua Mariama Jaiteh född 2005 och som spelar för Stattena IF:s damlag. Hon berättar om sina tankar och målsättningar inför den kommande säsongen.

Ny säsong på väg att starta, hur känns det?
-Det känns bra och spännande, ny säsong vilket också innebär nya utmaningar. Förhoppningsvis så går det ännu bättre för mig denna säsong jämfört med förra.

Hur tycker du att din prestation var under förra året?
-Bra, jag lyckades träna upp min kondition och mina skott, vilket jag tycker var mycket bra och viktigt. Men jag vet att jag kan mycket bättre och förhoppningsvis så blir det så denna säsong.

Vad vill du förbättra inför kommande?
-Jag vill inför denna kommande säsong träna min vänsterfot, dvs kunna skjuta lika bra med min vänstra som med min högra. Men utöver det så är det såklart utvecklas så mycket som det bara går och bli en bättre spelare under året.

Vad är dina målsättningar inför året?
-Inför säsongen är mina målsättningar att få spela så mycket som möjligt och på så sätt utvecklas. Lagets målsättningar är att vinna så många matcher som det bara går och liksom komma högt upp i serien. För att det ska kunna ske så måste vi träna hårt, försöka utvecklas så mycket som det bara går och lära oss utav varandra på träningarna.