Mixkollen: Ludwig Malachowski Thorell skriver A-lagskontrakt

Vi på Fotbollslivet.se har fått intervjua Ludwig Malachowski Thorell född 2005 som skrivit på ett A-lagskontrakt med BP. Han berättar mer om det.

Du skrev i slutet på förra året på ett kontrakt med A-laget, hur känns det?
-Jag är glad och förväntansfull. Jag är väldigt motiverad att visa vad jag går för och att utvecklas. Det kommer krävas ett stenhårt jobb.

Du tar steget upp från junior till seniorfotbollen, vad kommer du behöva tänka på?
-Defensiven och presspelet kommer vara på en annan nivå. Det märkte jag när jag spelade träningsmatch med a-laget i höstas. Jag tycker om det höga tempot men man måste vara koncentrerad hela tiden. Det finns många utmaningar. En annan stor skillnad är att jag kommer vara långt ifrån startelvan och så har det inte varit i ungdomslagen.

Vad kommer dina målsättningar vara för den kommande säsongen?
-Min målsättning för varje säsong är att utvecklas och att vinna. Den här säsongen är det också att försöka övertyga mina nya tränare att ge mig chansen och att hjälpa laget placera sig högt i serien. Jag ska försöka hjälpa laget att bli bättre genom att ge allt på träningarna och i bästa fall också på match.

Tack Ludwig och lycka till under året!