Mixkollen: Lorenc Selimi

Tidigare idag spelades en match mellan Kalmar Södra och Färjestaden på Öland. Båda lagen är födda 2006 och det blev en 7-3 seger för Kalmar Södra. Vi har fått intervjua Lorenc Selimi från Kalmar Södra.

Han berättar om sina tankar kring matchen samt hans och lagets insatser.

Vad tycker du om lagets prestation?
-Det var en jämn match i början av första halvleken men sedan blev de hetare och drog ifrån med 2 mål men vi behöll lugnet och spelade bollen som vi pratade om i omklädningsrummet. Under pausen pratade vi om att vi skulle fortsätta att ha bollinnehav och det gick precis som planerat vi behöll bollen i farliga ytor och det ledde till att resultatet gick från 0-2 till 7-3 till oss.

Vad tycker du om din egen prestation?
-Jag tycker att jag gjorde en bra prestation då jag såg till att behålla bollen i laget samt som jag placerade bollen på fötterna till mina lagkamrater vilket ledde till några mål. Jag gjorde även själv ett mål idag så jag är nöjd med min prestation.

Vad tycker du att laget ska ta med sig från denna match till er nästa?
-Jag tycker att laget ska ta med sig lugnet som vi hade under matchens gång som vi brukar ha men det var ännu lugnare än vanligtvis. Vi ska ta med hela matchen för varje match blir vi bara bättre och bättre.

Vad tycker du att du själv ska ta med dig från denna match till er nästa?
-Jag tog med mig bollen och vågade vända upp och ska även se till att jag behåller samma lugn i nästa match.