Mixkollen: Khaled Zidane Said

Vi på Fotbollslivet.se har fått intervjua Khaled Zidane Said som spelar för Malmö FF:s P08-lag. Han berättar mer om deras senaste match.

Hur var din egen prestation?
-Jag tycker att jag gör en bra prestation trots varierande positioner. Jag började som offensiv ytter där det blev få bollar samt punkt markering av motstånd. I andra halvlek fick jag gå ner i backlinjen, trots att jag är en offensiv spelare. Just denna matchen spelade jag bäst som back. Hade inga fel passningar, 4 avgörande brytningar och två assist.

Vad behöver laget förbättra till nästa match?
-Våra motståndare är alltid äldre än oss och man ser det på fysisken. Vi behöver börja spela mer tillsammans och kriga för varandra. Vi behöver även bli snabbare med bollen och fatta snabbare beslut.

Vad vill du själv förbättra till nästa match?
-Personligen måste jag jobba med kommunikationen. Det var ett tag sen vi spelade matcher och jag behöver komma in i matchtempot.