Mixkollen: Kalle Siljö

Vi på Fotbollslivet.se har fått intervjua Kalle Siljö som spelar för Örgrytes P07-lag. Han berättar om deras senaste match.

Försäsongsmatcherna är igång, hur känns det?
-Vi inledde säsongen idag starkt mot duktiga GAIS U14 som vi slår med 6-1. Riktigt skönt att inleda säsongen med en vinst i en sådan viktig match mot GAIS. Det var en bra start på säsongen och vi hoppas kunna producera samma spel och resultat i serien och andra cuper som vi kommer spela i år.

Vad tycker du om lagets prestation?
-Lagets prestationers var ganska bra, vi inleder första halvlek helt okej, vi har bollinnehavet men kommer inte till några riktiga chanser. (Vi spelar 4 halvlekar x 20 minuter i varje) I halvlek snackar vi sedan ihop oss och går ut och för matchen starkt och även gör 2 mål. Sedan rinner det på genom matchen och vi spelar bra och rullar bra boll. Vi vinner efter en bra lagprestation.

Hur var din egen prestation?
-Min egna prestation var helt okej, första halvlek inleder jag sådär och jag hittade inte riktigt ytorna jag behövde. I andra halvlek hittar jag mitt egna spel och börjar ta vara på bollen jag får och hittar bra ytor, jag gör även 2-0 målet i matchen.

Vad vill du se laget förbättra till er nästa match?
-Till nästa match skulle jag vilja se att vi vågar kliva in i vissa situationer som vi kanske inte riktigt gick in 100% i idag. Tex i närkamper osv.

Vad vill du själv förbättra till nästa match?
-För min egna del ska jag tänka på att vara mer jämn under hela matchen. Se till att ta vara på ytorna som bildas på mittfältet där jag spelar. Jag ska även tänka på att våga ta mer avslut i vissa lägen.