Mixkollen: Jonathan Zeberga

Tidigare idag spelade IFK Haninges P05 mot Tyresö FF:s P05 på Tyresövallen. Det blev en vinst för IFK Haninge. Haninges Jonathan Zeberga berättar mer om sina tankar kringa matchen.

Vad tycker du om lagets prestation?
-I första halvlek tycker jag att vår prestation var riktigt bra, vi hade mest bollinnehav och spelade oss ur press. I slutet av första halvlek stod det 4-0 för oss och med tanke på att vi ledde så slappnade vi av lite under andra halvlek. Tyresö gjorde då två mål på fasta situationer. Däremot ryckte vi upp oss när de hade gjort mål vilket ledde oss till ytterligare ett mål och sedan vinst.

Vad tycker du om din egen prestation?
-Jag tycker att min prestation var bra då jag var involverad i 4 av 5 mål. Jag stod för två assister och var en aktiv spelare under hela matchen som bidrog till vår vinst.

Vad tycker du att laget ska ta med sig från denna match till er nästa?
-Till nästa match har vi definitivt lärt oss att inte slappna av fastän vi leder matchen. Det gäller att köra 100% under hela matchen.

Vad tycker du att du själv ska ta med dig från denna match till er nästa?
-Jag förde bollen framåt och samarbetade väl med mina medspelare. Jag ska se till att ta för mig mer och verkligen vilja ha bollen.