Mixkollen: Jonathan Zeberga klar för Djurgården

Vi på fotbollslivet.se har fått intervjua Jonathan Zeberga född 2005 som precis börjat spela för Djurgårdens IF.

Du väljer att lämna IFK Haninge för Djurgården, varför ett klubbyte?
-Jag valde att lämna IFK Haninge eftersom jag kände att jag kunde utvecklas mer i Djurgården. Jag vill ständigt se utveckling i min fotbollsresa och därför kände jag att detta var nästa steg för mig. Redan efter de första träningarna med Djurgården kände jag mig motiverad att sträva högt.

Det fanns flera andra klubbar som var intresserade av dig, varför blev det DIF?
-Ja, det var flera klubbar som var intresserade men efter att jag tränade med Djurgården kände jag direkt att jag passade in samt att de tror på mig. Jag trivs med tränarna men även alla spelare och de fick mig att känna mig välkommen.

Vilket lag kommer du tillhöra under 2021?
-Till en början kommer jag att tillhöra U16 laget men vid bra prestationer kan jag komma upp till U17 kort därefter.

Stort tack för din tid Jonathan och lycka till under kommande säsong!