Mixkollen: Framgångar för Sverige i internationell FIFA-tävling

I dessa coronatider när det är brist på vanlig fotboll så var det många fotbollsintresserade som tittade på FIFA-turneringen som hölls mellan den 15-19 april.

I den internationella tävlingen Stay and Play Cup så deltog Djurgårdens Jesper Karlström och AIK:s Nabil Bahoui.

Inför semifinalerna var både AIK och Djurgården kvar. Jesper Karlström hade innan semifinalen slagit spelare från Dortmund, Valencia och Liverpool.

För Nabil Bahoui så hade vägen till semifinal gått via vinster mot spelare från Lyon, PSV, och Manchester City.

Jesper Karlström vann sin semifinal mot Bröndby efter förlängning. För Nabil Bahoui tog resan slut vid semifinalen.

Mohamed Daramy från FC Köpenhamn vann i finalen mot Djurgården och Jesper Karlström. Denna turnering blev en succé då vissa av matcherna setts av över 75 000 åskådare via plattformen twitch.