Mixkollen: Förlust för BP:s F19 mot Umeå IK

Tidigare idag så spelade BP mot Umeå i F19 Allsvenskans norra serie. BP förlorade på bortaplan med 3-0.

Vi har fått intervjua BP:s Alma Salomonsson och hon berättar om sina tankar kring matchen.

Vad tycker du om lagets prestation?
-Vi hade en stark första halvlek, hotar Umeå bra, vågar utmana på kanterna och har några riktigt farliga omställningar och lägen men bollen ville inte in. I andra halvlek kommer vi in supertaggade men det är något som bara håller sig en stund innan Umeå får in mål. Mål som dem gör på våra misstag och vi blir straffade direkt.

Vad tycker du om din egen prestation?
-Jag gjorde en bra första halvlek, räddar några frilägen, gör en benparad och plockar en hörna. Något som jag arbetar med som individuellt mål och som även leder till en farlig kontring.

Vad tycker du att laget ska ta med sig från denna match till er nästa?
-Spelet under första halvlek och viljan genom hela matchen är något som vi definitivt ska ta med till nästa match. Vi följer vår matchplan och fortsätter trycka på och spela vårt spel trots ett underläge.

Vad tycker du att du själv kan ta med dig från denna match till er nästa?
-Själv tar jag med mig min kommunikation samt agressiviteten till vår nästa match.