Mixkollen: Emmanuel Tannor klar för italienska Parma

För några veckor sedan intervjuade vi Emmanuel Tannor född 2005. Nu är det dags för en intervju igen. Denna gång handlar intervjun om hans flytt till italienska Serie-A klubben Parma.

Du lämnar Sverige och Göteborg för Italien och Parma, hur känns det?
-Det känns väldigt roligt och spännande att lämna Sverige för att göra något jag älskar varje dag. Samtidigt så är det tråkigt att behöva lämna vänner och familj så det är som en mardröm i drömmen skulle jag säga!

Det fanns intresse från andra klubbar men varför föll valet på Parma?
-Ja, det fanns intresse från några andra lag men jag kände att Parma var den klubben som visade mest intresse. När jag var där på besök så tog dem hand om mig väldigt väl. Det gjorde att det tillslut föll på dem när dem visade att de verkligen ville ha mig.

Klicka här för att läsa vår tidigare intervju med Emmanuel!

Vilken trupp kommer du tillhöra samt hur kommer du göra med språket?
-Jag kommer att tillhöra deras U17 och U18. När det kommer till språket så kommer det bli en utmaning då jag behöver lära mig italienska.

Hur kommer du bo och gå i skola?
-Jag kommer att bo ihop med en annan spelare i ett hus nära anläggningen.
Jag kommer gå klart årskurs 9 på distans men efter det så blir det endast fokus på fotbollen!

Tack Emmanuel och lycka till i Italien och Parma!