Mixkollen: Edvin Tellgren aktuell för spel i utländska klubbar

Vi på Fotbollslivet.se har fått intervjun Edvin Tellgren född 2005, förra året startade han 13 matcher i Division 1 norra och inför denna säsong är han aktuell för spel på högre nivå.

Du startade 13 matcher förra året i div 1 norra, hur var det att spela seniorfotboll?
-Att spela seniorfotboll förra året var oerhört lärorikt. Det är en stor skillnad med både den fysiska och tekniska delen i jämförelse med ungdomsfotboll. Men den absolut största skillnaden jag la märke till var det högre bolltempot.

Trots allsvenskt och utländskt intresse väljer du att stanna kvar i Karlslund, varför då?
-Jag har ännu inte gjort ett val över vilken klubb jag ska tillhöra framöver, men för tillfället tillhör jag Karlslund och då kommer självklart allt mitt fokus landa där. Sedan vad som händer framöver tar vi därifrån. Jag har alltså inte tackat nej till övriga klubbar.

Det ryktas om intresse från Man Utd, Inter och ÖSK, hur känns det att andra klubbar vill ha dig?
-Det är självklart jättekul att andra klubbar visar ett intresse.

Har du varit och provspelat med något lag?
-Ja, det har jag. Jag har provtränat med IFK Göteborg och FC Köpenhamn. Sedan har jag haft möten med andra klubbar.