Mixkollen: Donart Lubishtani byter från Chievo till Inter

Vi på Fotbollslivet.se har fått intervjua Donart Lubishtani som lämnade Chievo för spel i storklubben Inter. Han berättar mer om flytten.

Du lämnade Chievo för spel i storklubben Inter, hur känns det?
-Det känns bra att jag tagit steget från Chievo till Inter. Känns som detta är det rätta steget för mig att ta.

Det fanns intresse från andra klubbar men varför blev det Inter?
-Det blev inter för att dem hade en bra plan för mig, de visade stort intresse och talade gott om mig. Naturligtvis är det lockande när ett så stort lag erbjuder kontrakt. Sedan fanns andra lag som även erbjöd kontrakt men Inter kändes bäst för min framtid. Det är en klubb med höga ambitioner och tror starkt på sin ungdomssida, därför föll valet på Inter.

Vilket lag kommer du tillhöra under året?
-Jag kommer att tillhöra Inter Primaveralag under säsongen. Men även då och då U18 under matcher för att hjälpa dem.

Vad har du för målsättningar inför säsongen?
-Mina målsättningar är att få en startplats i primavera laget. Även att få träna med a-laget en del. Sedan att sitta bänk på några matcher i serie A.