Mixkollen: Daniel Souza inför EM-Finalen

Vår fotbollsexpert på Fotbollslivet.se Daniel Souza intervjuas inför EM-Finalen mellan England och Italien. Han ger oss sina tankar inför matchen. 

England och Italien i final, kan du berätta om varför båda lagen tagit sig till final?
-Båda har spelat en fin och underhållande fotboll hittills med både bra försvarsspel och anfallsspel. Italien har efter några jobbiga år med missat VM 2018, visat att de nu är tillbaka på allvar i toppen av internationell fotboll. De kommer även bli jobbiga att möta i VM nästa år. England har ett kompakt lag som hjälper varandra matchen igenom. Man har offensiva spelare som kan avgöra en match och en fantastisk målvakt som bara blir bättre och bättre.

Hur tror du finalmatchen kommer bli?
-En match där båda lagen känner på varandra de första 20 minuterna. Inget av lagen kommer att våga göra misstag och det gäller att målvakterna och backarna är påkopplade och alerta redan från första minuten.

Vilka står där som slutsegrare och varför?
-England hade inte släppt in ett enda mål inför semifinalmatchen mot Danmark och det är imponerande. De har ett grymt försvarsspel och en stabil målvakt som är svår att göra mål på. Det är första gången som England får spela en EM-final och truppen ser väldigt motiverad ut. Jag har svårt tro att Italien kommer att attackera för mycket utan de kommer nog vara lite avvaktande och spela på Englands misstag. Så jag tror att matchen slutar mållös och går till straffar där Englands målvakt Jordan Pickford som inte hade släppt in ett mål i 721 minuter innan Danmarks 1-0-mål, återigen kommer att överprestera och ge England EM-guldet.