Intervju: CS Academy kommer till Sverige under sommaren!

Under sommaren så kommer CS Academy att komma till Sverige för att erbjuda alla möjlighet till extraträningar. Det kommer även att hållas try-out träningar för spel utomlands.

Vi har fått intervjua Christoffer Larsson som är Nordenansvarig för CS Academy och han berättar mer om deras upplägg.

Ni kommer till Sverige under sommaren, kan du berätta mer om ert upplägg?
-Självklart! Vi kommer ha camps under hela sommaren i Stockholm, Göteborg, Helsingborg och Jönköping. Vi kommer inte ha en stor camp med hundratals spelare utan vi kommer ha många små camps där vi kan jobba med detaljer och kvalité. I varje stad kommer vi ha minst tio träningar.

Hur kommer ert träningsupplägg att se ut?
Våra träningar är väldigt noggrant planerade av tränare med hög utbildning. Spelarna kommer att få lära sig hur man jobbar med förberedelseträning på ett professionellt sätt. Träningarna kommer ske på små ytor med mycket bolltouch och mycket beslutsfattande. Varje pass kommer avslutas med ca 15 minuters fotbollsfys. Detta pass planeras av Jimmy Högberg från Örebro SK:s a-lag och grundare av Vamos-appen. Kan verkligen rekommendera alla spelare att ladda ner den appen. Den här delen av träningen är väldigt viktig då spelarna kommer få lära sig övningar de kan ta med sig hem och som de kan köra efter passen med sitt ordinarie lag.

Vilka tränare kommer finnas på plats?
-Repetition är viktigt. Men vi tror också att under camps som dessa så är variation väldigt viktigt också. Därför kommer vi ha en huvudtränare till varje grupp, men sedan bjuda in elittränare som gästtränare. Vi har redan tränare klara som jobbat i allsvenskan och även som huvudtränare i Superettan. Flera namn är uppe på sidan nu men vi kommer ha många flera namn klara innan campsen startar.

Varför ska man köra med er istället för någon annan större?
-Man behöver egentligen inte välja oss istället för någon annan aktör. Vi tror på mycket träning med hög kvalité. Många spelare tränar i dag alldeles för lite. Våra träningar kommer vara 1-2 gånger i veckan under sommaren så det finns gott om utrymme att vara med oss samt ytterligare någon aktör. Men en viktig poäng med att välja oss för träning är just också vårt bonuspaket och våra fantastiska priser. Spelare som deltar på våra träningar har också möjlighet att bli uttagna till CS Select som är vårt lag för utvalda spelare. CS Select spelar elitturneringar runt Barcelona.

Berätta mer om ert bonuspaket?
-För varje krona man lägger på träning hos oss så kan man dra av dessa på en utlandsresa till Spanien med oss i höst eller våren 2021. Vi spelar flera turneringar i Barcelona under året, vi kommer även besöka FC Barcelona och träna hos dem samt att vi har olika utvecklingscamps. Så lägger man te.x 100 euro på träningar så har man 100 euro att spendera hos oss på utlandscamps. Alla som anmäler sig och köper minst 5 träningar under maj månad deltar dessutom på en gratis resa med oss i februari 2021 till Barcelona. Vi kommer ha en vinnare per stad.

Vi kommer som sagt ha begränsat med spelare i varje stad och till varje träning och det är först till kvarn som gäller. Vi har nu också ett erbjudande om extra låg kostnad som gäller de första 10 dagarna eller till 28 maj som senast.

Anmälan kan idag göras på https://csacademyfootball.com/sv/camps-sverige/