Mixkollen: BK Häcken vinner guldet i Ligcupens P19-klass

BK tog hem ligacupen i P19 klassen genom en 2-1 seger över Hammarby IF på bortaplan. Målskyttarna i matchen var Axel Henriksson, Marcus Bärkroth och William Persson.

Vi har fått intervjua Häckens Imam Seedy Jagne efter finalsegern.

Vinnare av Ligacupen, hur känns det?
-Det känns riktigt roligt att vinna! Alltid gött med ett guld, nu njuter vi av det och förbereder oss för derby på tisdag.

Varför vann ni idag?
-Det blir en lång resa hem så vi kommer komma hem sent då får det bli massor me sång på bussen och få käka lite skit (det har man inte gjort på länge) haha!

Hur kommer ni fira segern?
-Det är för att vi har ett jävla driv i att kämpa in till det sista och verkligen kriga för varandra. Vi underskattar aldrig motståndare och är ödmjuka för att utan ödmjukheten kommer vi aldrig långt. Dessutom är vi ett lag som är väldigt målmedvetna och vi ville ha en titel så vi åkte ner till Stockholm och hämtade en. Men som sagt det är ödmjukheten och karaktären som vi visar idag som tar oss till guldet!

Vad tycker du om din egen insats?
-Ähh inte den bästa prestationen, det kan alltid gå bättre, måste hem och slipa på saker. Jobbigt med konditionen nu när man är tillbaka från ledbandsskada. Men det är ingen ursäkt, jag ska fortfarande sträva efter att utvecklas för varje dag och att försöka komma i ännu bättre matchform. Nu blickar vi framåt till derbyt på tisdag.

Tack Imam och ett stort grattis till både dig och laget!