Mixkollen: Arnel Dugonjic

IFK Värnamos P15 vann smålandsderbyt mot Östers IF. I söndags spelades ett derby mellan dessa lag på värendsvallen i Växjö. Matchen startade 15.00 och Värnamo tog en 2-0 seger.

Vi har fått intervjua Arnel Dugonjic från IFK Värnamo som delar med sig av sina tankar om matchen.

Vad tycker du om lagets prestation?
-Vi spelade en väldigt fin fotboll med fina kombinationer och spel på marken, vi fick i början jaga boll pga deras bollinnehavsspel men vi stod rätt på dom och senare så tog vi över matchen och höll i bollen. Vi var väldigt heta i offensiven och skapade mycket och vi kunde även gjort något mer mål.

Vad tycker du om din prestation?
-Jag är nöjd med min egen insats då jag inte lät motståndarna ta sig förbi mig vilket gjorde att vi stärkte defensiven ännu mer.

Vad tycker du att laget ska ta med sig från denna match till er nästa?
-Jag tycker att laget ska ta med sig det fina spelet på marken och att vi ska fortsätta spela med få touch och alltid vara spelalternativ för varandra.

Vad tycker du att du själv ska ta med dig från denna match till er nästa?
-Något jag ska ta med mig är att se till att vara först i duellerna och inte låta min motståndare ta kontroll på bollen. Det är något jag gjort bra de senaste matcherna och vill även fortsätta med det.