Mixkollen: Alicia Ekfeldt inför landslagslägret

Vi på Fotbollslivet.se har fått intervjua vår ambassadör Alicia Ekfeldt om landslagslägret med det svenska F07-landslaget.

Snart dags för det första landslagslägret, hur känns det?
-Såklart jätteroligt, ska bli roligt och träffa alla duktiga spelare och ledare. Vi har haft ett infomöte och allt känns riktigt bra. Är supertaggad!

Varför har du blivit uttagen tror du?
-Oj, svår fråga. Jag tycker väl själv att jag har presterat bra i mitt klubblag och på distrikt och rikslägret. Som spelare älskar jag de avgörande situationerna. Jag är bra på att vinna boll och har bra spelförståelse men som sagt svårt att veta exakt varför, men tror ändå jag är en spelare som behärskar spelet över hela plan.

Vad är dina målsättningar med lägret?
-För det första att njuta av stunden och ha roligt, det här är ju något man har drömt om sen man var liten, att få vara med på landslagssamlingar. Jag har jobbat väldigt hårt och älskar att träna och mitt mål är att få spela landskamper.

📸 @halmstadsport