Mixkollen: Rooney Bardghji byter till FC Köpenhamn

Duktiga Rooney Bardghji född 2005 lämnar Malmö FF och flyttar till FC Köpenhamn. Vi på Fotbollslivet.se har fått intervjua Rooney om flytten.

Du har bytt lag till FC Köpenhamn, hur känns det?
-Jo det känns underbart. Jag är jätteglad och väldigt motiverad och taggad på att spela. Jag ska göra mitt bästa för laget.

Varför valde du att byta från Malmö FF?
-Det har varit ett svårt beslut, Malmö FF och FC Köpenhamn är två stora klubbar, så det har inte alls varit lätt. Jag och mina föräldrar har diskuterat och vi kom fram till att detta beslut var rätt för mig. Det känns bra med att det blev FC Köpenhamn.

Vilket lag kommer du att tillhöra?
-Jag kommer under året att tillhöra FC Köpenhamns U17 trupp.

Tack för att du tog dig tiden och vi önskar dig lycka till i din nya klubb!