Milo Åkerström

Vi på Fotbollslivet.se har fått intervjua Milo Åkerström som använder sig av Ballers App. Han berättar mer om hur och varför han använder appen för att bli en bättre fotbollsspelare.

Varför använder du appen?
-Jag använder appen för att jag älskar att spela fotboll och har nästan alltid en boll med mig vart jag än går och jag vill utvecklas som fotbollsspelare. När jag fick frågan om att vara ambassadör för Ballers App så tyckte både jag och mina föräldrar att det var en självklarhet då dem annars brukar få hitta på övningar till mig varje gång vi går till fotbollsplanen när jag inte har träning med mitt lag eller min individuella tränare. På så sätt fick jag enkelt massor av grymma övningar att utföra på egen hand och även chansen att inspirera andra i min ålder eller yngre/äldre att träna själva med hjälp av en app.

Hur har appen hjälpt dig?
-Ballers App har hjälpt mig att på ett enklare sätt få idéer om nya övningar och kunna träna själv utan att mamma eller pappa ska behöva hitta på övningar till mig, köra efter olika program och samtidigt samla poäng så att man blir ännu mer taggad att köra nästa övning. I Ballers App är det också återkommande övningar vid nästa träning i ett och samma program så att man på ett bra sätt kan bli ännu bättre och lära sig mer för det är också väldigt bra förklarat i varje övning. Det jag också tycker är bra är att det inte bara är övning med boll utan också fokus på koordination för bättre balans, kontroll och rörelse. I dom övningar jag hittills hunnit göra har jag redan blivit bättre än jag var innan på övningar jag redan kunde, lärt mig nya finter och framförallt testat fler övningar för koordinationen.

Varför tycker du att andra bör använda appen?
-För att den är väldigt bra och det spelar ingen roll vilken ålder man är eller vilken nivå man har som fotbollsspelare. I appen finns också chansen att hitta nya vänner och följa varandra med sin träning vilket är roligt. Ballers App ger alla chansen att utvecklas som fotbollsspelare, inte bara med att bli mer trygg med bollen utan också att utveckla sin rörelseförmåga och förståelse, så att du tillsammans med alla dessa moment blir till en trygg och riktigt duktig fotbollsspelare på planen där bara du sätter stopp för hur långt du kan gå!