Mbappé är här för att stanna

23-åringen fortsätter att chockera världen. Kylian Mbappé är namnet på den unga fransmannen som gång på gång visar att han just nu är en av världens bästa spelare.

Redan som 18-åring gjorde han seniordebut i det franska landslaget år 2017 och året därpå blev han Frankrikes yngste målgörare i VM. Precis som Pablo Gavi blev Spaniens yngste målgörare VM 2022. Det är först nu som de unga talangerna från vår generation börjar göra avtryck på den internationella fotbollsscenen.

Under lördagskvällen vann Frankrike över Danmark i VM-gruppspelet och där hade Mbappé allt att säga till om. Stjärnskottet stod för båda målen och har hittills nätat 3 gånger i årets VM, och det ser inte ut att ta slut där.

Frankrike har kvar gruppspelsmatchen mot Tunisien och är redan klara för åttondelsfinal där han har chans att fortsätta göra mål.
Kylian Mbappé är ett namn som alla fotbollsintresserade känner till, och alla som inte är lika kunniga har i alla fall hört om den franska superstjärnan som tar världen med storm och han är här för att stanna.

Tim Forsberg @Sportintervjuer
Sportintervjuer@gmail.com