Liam Rönnelöw om segern i Skandinaviska Mästerskapet

Vi på Fotbollslivet.se har intervjuat Liam Rönnelöw som tillsammans med sitt Hammarby P19 vann Skandinaviska Mästerskapet i Marbella. Han berättar mer om segern och sin egen prestation.

Ni vann skandinaviska mästerskapen för några dagar sedan, hur känns det?
-Det känns riktigt bra att vinna denna turnering men att vi sedan får lyfta två pokaler under samma säsong, både SM guld och nu skandinaviska mästerskapen är ett kvitto på att vi gör rätt saker på träning och match. Alla i laget är nöjda med vår insats, vi har jobbat väldigt hårt för detta både som grupp och individer som kommit samman som lag och alla vill samma sak, att utvecklas och ta nästa steg i att bli professionella fotbollsspelare.

Varför vann ni?
-Vi vinner turneringen för att vi är det bästa laget. Känner att vi har kontroll i matcherna och vår vinnarmentalitet i laget plus de skickliga individerna är en stor faktor till vinsten. Våra tränare gör också ett viktigt arbete allt från hur vi skulle äta, sova och träna till att ta fram en matchplan utifrån hur motståndarna spelar. Sammanfattningsvis vinner vi för vi är det bästa laget

Hur skulle du summera din insats under turneringen?
-Jag tycker jag gjorde en bra turnering överlag. I och med att vi möter utländska klubblag som spelar en annan typ av fotboll så fick det mig att utveckla mitt eget spel. Jag känner att jag har utvecklat mitt spel i bland annat luftrum och spelförståelsen och det tar jag med mig i framtiden för att nå målet som professionell fotbollsmålvakt.

Tack Liam och gratulerar till segern!

Foto: Hervestadphoto