Leon Mattar till AIK

Vår ambassadör Leon Mattar född 2010 har börjat spela för AIK. Han berättar mer om flytten till AIK och målsättningarna.

Hur känns det med bytet till AIK?
-Jättebra! Roligt att få börja i en av Sveriges största klubbar.

Varför blev det AIK?
-Jag har under hela mitt liv varit en AIK-supporter och har en dröm att en dag få göra debut för A-laget framför alla supportrar. Sen har vi haft kontakt ett tag, när jag bestämde mig kändes det som rätt steg för min fotbollsutbildning och utveckling. Jag känner att AIK som har många duktiga tränare kommer kunna bidra mycket till min utveckling.

Vad kommer målsättning vara för kommande säsong?
-Min målsättning är att utvecklas och bli bäst. Jag kommer träna hårt och alltid göra mitt bästa. Kör också individuella pass för att förbättra detaljer och bli bättre. Jag kommer också att köra ännu mera fys för att förbättra min fysik och styrka. Jag kör kampsport med min tränare som är MMA-proffs vilket jag tycker är jätteroligt och det är också bra träning. En annan målsättning är att ha roligt på plan och få spela många matcher.