Läs mer om Ballers App!

Vi på Fotbollslivet.se har fått intervjua Hamid Kabodvand som är grundare av Ballers App. Hamid berättar mer om appen och varför man ska använda just den.

Ni har lanserat ballers app, kan du berätta mer om appen?
-Ballers app är en digital platform för fotbollsspelare, här får spelarna vara en del av en community där dem får möjlighet att utvecklas och ta sin fotboll till nästa nivå. Ballers app fokuserar på individen, vi vill ge alla barn och undgomar bättre möjligheter genom vår plattform. Tillsammans med våra elittränare har vi skapat flertalet träningspaket som tex explosivitetsträning för att bli snabbare, mobilityprogram för att bli rörligare och hålla sig skadefri, teknikprogram mfl. Vårt standardprogram är på ca 4 år där vi erbjuder spelarna 3 gratis träningar i veckan, våra tränare har tränat spelare som Alexander Isak, Kingsley Coman och flera andra elitspelare på internationell nivå. Allt handlar om att ge unga spelare rätt förutsättningar, vi gör det för spelarna. That’s it!

Vilka vänder den sig till?
-Ballers app vänder sig till spelarna, just därför heter den ”BallersApp -> spelarnas app”

Vad skiljer er från andra appar som erbjuder samma sak?
-Det finns ingen platform där ute som erbjuder alla spelare möjlighet till träningar på elitnivå, möjligheten att bli scoutade, plocka poäng och jämföra sig med andra spelare runt om i världen. Man kan även använda sina poäng som krediter för att sen kunna köpa upp exklusiva program från elittränare som tränat spelare som tex Alexander Isak.

Varför har ni låst vissa delar av appen? Dvs man måste betala för att få tillgång till den?
-Visa delar är låsta, det stämmer – vill man få tillgång till de exklusiva programmen med våra elittränare så måste man köpa upp det. Inom kort så kommer det en ny version där dina träningspoäng kan omvandlas till krediter, då kan du plocka poäng via vårt standardprogram och använda poängen som krediter för att låsa upp exklusivaprogram. Kort och gått, vill du ha exklusiva program gratis så måste du träna och plocka poäng för det. Vi vill motivera användarna till att träna mer.

Hur ser era tränings program ut?
-Vi har vårt standardprogram som är på ca 4 år, den är helt gratis.
New player : 10 månader (gratis)
Future player: 10 månader (gratis)
Future PRO: 10 månader (gratis)
PRO level: 10 månader (gratis)
Sen har vi flertals exklusiva träningspaket som tex Core stability program, mobility program, explosive power program, skills and combos och mfl.

Vilka tränare har exklusiva träningsprogram i appen ?
-Christian Koutras, det är en av Europas bästa performance tränare. Han har tränat spelare som tex Kingsley Coman och Robin Quason från det svenska herrlandslaget och flera andra supertalanger runtom Europa.

Oscar Hammar är en annan tränare som tränade Alexander Isak under hans unga dagar, Isak körde oerhört mycket individuellt med Oscar.

Madelene Göras från Goeras Academy – Madelene tränar flertalet tjej/damspelare i svenska landslaget. Hon är Sveriges absolut bästa tränare på flick och damsidan.