Isac Antholm skriver lärlingsavtal med Sirius

Vi på Fotbollslivet.se har intervjuat Isac Antholm född 2005 som nyligen skrev ett lärlingskontrakt med Sirius. Han berättar mer om det i intervjun.

Du skrev nyligen på ett kontrakt med Sirius, hur känns det?
-Det känns jättebra, jag är väldigt glad över att skrivit kontrakt och fortsätta min resa med Sirius och det ska bli väldigt spännande framöver.

Varför skrev du på för Sirius?
Jag skrev på med Sirius för att jag känner mig verkligen hemma här och jag gillar att de ger många unga chansen och visa sig. Jag tror också väldigt mycket på Sirius och gillar klubben eftersom jag varit här sedan jag var liten.

Vad är dina styrkor som spelare?
-Jag skulle säga att mina styrkor som spelare är att jag är väldigt snabb och gör mycket mål, jag är även en rivig spelare.

Vad är dina målsättningar inför resten av säsong?
-Mina målsättningar med säsongen är att vinna skytteligan och göra så mycket mål som möjligt sedan ska vi vinna P19 superettan och gå upp till Allsvenskan igen. Jag skulle även vilja göra allsvensk debut med A-laget.