Intervju: Sophie Dybeck

Vi på Fotbollslivet.se har fått intervjua Sophie Dybeck född 2003 som spelar för Älvsjö AIK F19. Hen berättar om förberedelserna inför samt sina mål för säsongen 2022.

Säsongen är snart igång, hur känns det?
-Att säsongen snart är igång känns roligt Jag har märkt att vi börjar relativt starkt med försäsongen. Alla i laget är lika peppade och förberedda på att komma igång samt att förbereda oss fysiskt, psykiskt och teoretiskt inför kommande säsong. Det känns som att alla i laget har samma strävan åt att vi nu under försäsongen vill bygga upp vårat starkaste jag!

Hur har du förberett dig inför säsongen?
-Inför kommande säsong vill jag skapa så bra förutsättningar för mig själv som möjligt! Genom att göra det, kommer jag att utmana mig själv och min fysik till max, just för att kunna få så bra förutsättningar som möjligt. Men i och med att jag vill träna så hårt och smart som möjligt, kommer jag även att vila upp mig mycket. Träning, slit och vila ger mig förhoppningsvis de bästa chanserna och förutsättningarna inför säsongen. Min motivation är stark inför säsongen och jag misstänker att hela laget delar samma intresse som jag.

Vad är dina målsättningar för den kommande säsongen?
-Mina målsättningar inför kommande året är att jag inte kommer nöja mig förrens jag vet att jag har gett allt. Jag har som mål att veta min gräns träningsmässigt samt utforska min maximala gräns till en nivå som får mig ett må bra! Ett kvalitativt mål där jag kan mäta min styrka och uthållighet till en nivå som får mig att må bra. Jag känner en stark motivation till säsongen som väntar, ge allt och se vart det tar mig samt vart det tar laget! Sammanfattningsvis är jag taggad och förberedd inför kommande säsong och vet vad jag vill åstadkomma!