Intervju: Småfotbollsmål.se

Småfotbollsmål.se är en webbutik som säljer som namnet säger små fotbollsmål! De har dock även en hel del andra produkter i lager som man bör köpa!

Vi har tidigare intervjuat Småfotbollsmål.se och här kommer en uppföljning med Jeanette på hur det har gått för dem sedan dess.

Hur har det gått för er sedan vi intervjuade er sist?
-Vi har nu haft vår shop i ca 1,5 år och det går riktigt bra i högsäsong. Då vi är så nischade som vi är så är det lätt för besökaren med stort intresse för fotboll att hitta fotbollsmål, nät och annat vi har att erbjuda. På vår hemsida kan man bland annat läsa våra guider om storlekar på mål, nät och fotbollar.

Vem är det som driver webbshoppen?
-I nuläget är det jag Jeanette, som ensam driver vår shop och sidor på Facebook och Instagram. Vårt lager ligger i Danmark där vi också har en motsvarande shop för den danska marknaden.

Kan du berätta lite mer om dig själv?
-Jag har 2 pojkar, 11 och 15 år gamla som båda lever för att spela fotboll både på fritiden och i sina respektive lag. Jag driver även en shop som heter träningsgrossisten.se där vi säljer träningsutrustning för både hemmaträning och gym.

Har det tillkommit några nya produkter som ni säljer?
-Vi har lite fler fotbollar, tillbehör och planutrustning på väg in i shoppen. Allt för att man som besökare ska hitta allt man vill ha hos oss och vill komma tillbaka. Vi ska även försöka få in lite fler guider och artiklar om fotbollsträning.

Vad är det unika med era produkter/företag?
-Det som är unikt med oss är väl just att vi inte är den där gigantiska webbshoppen där man drunknar i produkter inom sport. Hos oss kan du hitta proffsiga fotbollsmål i de nationella storlekarna som används på klubbarna – som förstås också gör att när du väl köpt ett mål hos oss så håller det i många år och i alla väder!

In och kolla på Småfotbollsmål.se´s hemsida efter deras många olika produkter!
https://www.smafotbollsmal.se