Intervju: Pontus Carlsson

Nu är försäsongen i full gång, och vi på Fotbollslivet.se har fått intervjua Pontus Carlsson född 2004 som spelar för Halmstads BK. Pontus berättar bland annat om sina mål och visioner om A-lag, Superettan och Allsvenskan, och hur han ska ta sig dit.

 Försäsongen är igång, hur känns det?
-Jo, det känns jättebra att snart få komma igång med den riktiga säsongen. Det är det man sett fram emot ett tag nu!

Vad ser du fram emot under 2022, vad hoppas du är annorlunda jämfört med förra året?
-Jag ser fram emot att försöka kunna etablera mig i ett A-lag och kämpa om en plats i Superettan, men även försöka ta steget upp till Allsvenskan med HBK. Jag tyckte förra året var riktigt bra, så jag ska bra försöka utvecklas ännu mer och ta för mig.

Hur kommer du själv förbereda dig inför säsongen?
Jag kommer förbereda mig med hårt arbete både på och utanför plan, då det är viktigt med bra mat och bra sömn så man kan prestera bra på planen.

Vad har du för mål och visioner inför 2022?
-Mitt mål är under året är att få chansen att spela matcher i Superettan. Sedan hoppas och tror jag att det blir nya mål på nästa nivå med nya utmaningar.

/Tim Forsberg