Intervju: Omar Faraj

Vi på Fotbollslivet.se har fått intervjua duktiga Omar Faraj som spelar för Brommapojkarnas herrlag. Vi pratar om året som varit samt kommande säsongen.

Ny säsong på väg att starta, hur känns det?
-Det känns lite sisådär om jag ska vara ärlig. Jag är revanschsugen för den här kommande säsongen. Den förra avslutade vi dåligt så vi får se till och rätta till det denna säsong.

Hur tycker du att att din prestation var under förra året?
-Jag tycker jag presterade bra spelmässigt, men poängmässigt så hade jag inte ett tillräckligt bra år. Jag hade hoppats på mer av mig själv.

Vad vill du förbättra inför kommande säsong?
-Med det i tanke så vill jag inför kommande år är såklart göra fler poäng. Fokus är på att förbättra mina avslut samt som jag vill vässa mina andra egenskaper som löpningar bakom backlinje och huvudspelet.

Vad är dina målsättningar inför året?
-Målsättningar det kommande året är självklart att vinna serien och ta sig upp till superettan. Jag och laget är revanschsugna! Sjävklart vill jag som anfallare göra så mycket mål och poäng jag bara kan.

Foto: Thomas Sedin @sedinbild