Leah Hellqvist

Vi på Fotbollslivet.se har fått intervjua Leah Hellqvist född 2010 som berättar hur säsongen startat samt vad hennes och lagets målsättningar är för året.

Säsongen är igång, hur känns det och hur har det gått hittills?
-Det har gått bra, vi har hunnit vara på en cup i Kristinehamn där vi kom till kvartsfinal och spelade en tuff och jämn match mot Danmarks bästa lag Nordsjälland. De vann matchen med 3-2 så vi kom på 5 plats. Många som såg den matchen tyckte att vi förtjänade mycket mer men sån är fotboll. Men annars har det gått väldigt bra hittills!

Vad är dina målsättningar för säsongen?
-Jag hoppas att få spela många tuffa matcher som ger mig motstånd så att jag utvecklas så mycket jag kan. Jag vill också få bättre skott med vänsterfoten.

Vad är lagets målsättningar för säsongen?
-Det är att spela mot de bästa lagen och att alla spelare ska utvecklas, ha roligt tillsammans och så hoppas vi på många roliga, tuffa cuper!