Intervju: Måns Ramström

Vi på Fotbollslivet.se har fått intervjua Måns Ramström som vann vår första FIFA-turnering på plattformen PS4.

Vinnare av den första upplagan av @Fotbollslivet.se och dess FIFA-turnering. Hur känns det?
-Tack, det känns bra då jag tog en plats av en som inte kunde spela och så kommer jag ut och vinner.

Du gick obesegrad genom hela turneringen, varför vann du?
-Jag spelade bra genom hela turneringen och jag var väldigt stark offensivt samt defensivt. Jag tror att jag vann turneringen eftersom att jag spelar FIFA ofta och att jag tycker spelet är roligt. Om man tycker spelet är roligt så får man motivation att spela mer vilket i lång sikt gör mig bättre. Jag tror också att @etm_esport har hjälpt mig att uppnå denna vinst då de gör så att man kan spela matcher mot andra duktiga FIFA spelare.

Vad är dina styrkor som spelare?
-Jag är duktig både offensivt och defensivt och så har jag spelat FIFA i 6-7 år.

Vad har du för tips till de som vill bli bra FIFA-spelare?
-Spela inte bara FIFA för att det är inget bra spel för psyket. Spela och ha kul och prata med dina kompisar. Grinda mycket och ha kul. Försök signa med en ett e-sport lag som kan hjälpa dig att möta spelare som är på din nivå så du kan förbättras.

Tack Måns och gratulerar till segern i FIFA-turneringen.

För er som vill se alla resultat från turnering så kan ni gå in på länken nedan.
https://fotbollslivet.se/e-sport/