Intervju: Bella Andersson om SM-guldet

Vi på Fotbollslivet.se har fått intervjua Bella Andersson som för några dagar sedan vann F17 SM-guld med sitt Hammarby.

Ni vann SM-Guld, för några dagar sedan, hur känns det?
-Det känns såklart sjukt roligt, eftersom det har varit en dröm att vinna sm-guld och vara bäst i Sverige, sen man var väldigt liten. Att det är med just Hammarby som jag fick göra detta med är extra kul eftersom det alltid varit mitt favoritlag i allsvenskan.

Hur skulle du bedöma din prestation?
-Helt okej, skulle jag vilja säga. Kände inte att jag kom upp i min maxprestation vilket jag såklart alltid vill göra, men jag tycker ändå att jag gör det bra med boll. Kunde dock varit mer stabil och resolut defensivt, men det är något jag helt enkelt får jobba med. Huvudsaken är att vi lyckades vinna.

Varför vann ni?
-Jag tror att anledningen till att just vi vann är för att vi har en grym trupp med ambitiösa spelare som jobbar hårt tillsammans. Oavsett om man startar eller inte så är alla lika delaktiga och positiva mot varandra. Jag tror också att det handlar om inställning och vi spelare och ledare hade verkligen bestämt oss för att var och en måste gå ut och göra jobbet och jag tycker att vi gick ut och gjorde det tillsammans.

Tack Bella och gratulerar till guldet!