Intervju: Alexandru Ghitu om SM-guldet

Vi på Fotbollslivet.se har fått intervjua Alexandru Ghita som för några dagar sedan vann P17 SM-guld med sitt Malmö FF.

Ni vann SM-Guld, för några dagar sedan, hur känns det?
-Det är en obeskrivlig känsla, vi har jobbat för det väldigt hårt under hela säsongen och det är skönt att det lönade sig till slut.

Hur var din prestation under matchen?
-Under första halvlek var jag inte så delaktig i spelet men jag tycker att jag växte in i matchen i andra halvlek. Det var första gången jag spelade ytter så jag tycker ändå att jag spelade okej för att vara en 9a i vanliga fall. Jag brände ett guldläge i förlängningen som missade vissa lägen som borde blivit mål men i slut ändan så fick jag ta den sista straffen som gjorde oss till svenska mästare. Så jag är väldigt nöjd med min match och otroligt glad för att jag fick avgöra matchen.

Varför vann ni?
-För att vi var det laget som styrde matchen och jobbade hårdast ända tills slutet. Jag tycker dock att vi borde avgjort i förlängningen men bollen ville inte gå in. När det blev straffar så var jag rätt så säker på att vi skulle vinna eftersom att vi har bra straffskyttar och en målvakt som är fantastisk på straffar.

Tack Alexandru och gratulerar till SM-guldet!