Hitta den perfekta fotbollsscouten del 1

Är du en ung fotbollsspelare som drömmer om att bli proffs? Om så är fallet behöver du bli uppmärksammad av scouter, som blir en avgörande del av att uppnå drömmen. Men med så många spelare där ute, hur skiljer du dig från mängden och fångar rätt scouts blick? Svaret: Internet.

Här kommer del 1 av 2 i denna artikelserie som skrivits av Ballers App. som är en app med träningsövningar som gör dig till en bättre fotbollsspelare.

Du kan inte bara visa upp dina färdigheter för andra fotbollsentusiaster på Ballers App, utan din video kan också fånga scouternas uppmärksamhet! Det är en fantastisk möjlighet att bli uppmärksammad och potentiellt ta din fotbollskarriär till nästa nivå. Så tveka inte längre, ladda upp dina highlights till Ballers App och låt världen se vad du är gjord av!

I den här guiden visar vi dig hur du använder internet för att hitta den perfekta fotbollsscouten för dig. Vi börjar med att introducera dig till Transfermarkt, en webbplats som är som en fotbollsspelares databas. Sedan går vi igenom hur du använder Transfermarkt och andra liknande verktyg för att visa upp dina färdigheter och bli uppmärksammad av scouter.

Steg 1: Förbered din statistik och information
Innan du börjar använda Transfermarkt eller något annat liknande verktyg måste du samla din statistik och information. Detta inkluderar din ålder, längd, vikt, position och all annan relevant information. Du bör också samla alla höjdpunkter eller spelmaterial du har, såväl som din spelstatistik (mål, assist, etc.).

Steg 2: Skapa en profil på Transfermarkt
När du har din statistik och information redo är det dags att skapa en profil på Transfermarkt. Den här webbplatsen är som en databas med fotbollsspelare, lag och scouter. Det är ett bra ställe att visa upp dina färdigheter och få kontakt med scouter som letar efter spelare som du.

För att skapa en profil, gå till Transfermarkt-webbplatsen och klicka på ”registrera”-knappen i det övre högra hörnet. Fyll i din information, inklusive ditt namn, e-postadress och ett lösenord. Klicka sedan på ”registrera”-knappen längst ner på sidan.

När du har skapat ditt konto kan du börja bygga din profil. Klicka på knappen ”min TM” i det övre högra hörnet och klicka sedan på ”min profil”. Här kan du lägga till din statistik, information och höjdpunkter. Du kan också lägga till en profilbild och anpassa din sida så att den sticker ut.