Fred Bozicevic skriver A-lagskontrakt

Vi på Fotbollslivet.se har fått intervjua Fred Bozicevic född 2007 som skrivit på ett kontrakt med IFK Värnamos A-lag. Han berättar mer om det för oss.

Du har nyligen skrivit på ditt första professionella kontrakt, hur känns det?
-Jag är otroligt glad och tacksam över att få möjligheten att träna med en Allsvensk seniortrupp på min hemmaplan.

Du flyttas även upp till A-laget, hur känns det?
-Det känns jättebra! Jag har redan varit med en hel del och tränat med A laget, dels har jag varit med och tränat med dem under förra året men även i år. För exakt ett år sedan så tillhörde jag Värnamos P17 trupp så det har gått rätt så snabbt för mig.

Vad är dina målsättningar för resten av säsongen?
-Att jag ska försöka hålla mig skadefri så att jag kan träna på bra med a-laget så får vi se hur långt det räcker. Jag spelar även matcher med P19 och U21 och där vill jag göra så bra jag bara kan. Sedan så hoppas jag även att få komma med i fler landslagssammanhang.