Emre Gültekin uttagen till landslagsläger

Vår ambassadör Emre Gültekin född 09 har blivit uttagen till landslagsläger för Turkiets U15-landslag.

Du har blivit kallad till läger med Turkiets U15-landslag, hur känns det?
-Det känns otroligt bra eftersom det är en dröm för mig att få bära Turkiets landslagströjan och jag tror att alla fotbollsspelares dröm är att få bära en landslagströja. Jag är otroligt stolt över mig själv att få representera Turkiet.

Vad är dina förhoppningar till lägret?
-Det jag hoppas få göra under lägret är att visa upp mig och visa vad jag går för. Att jag bara inte ska dit och spela bara för att spela, utan spela för att fortsätta få kallelser till framtida läger men också till matcher eller turneringar.

Hur ska du uppnå dina förhoppningar?
-Det är att vara och spela som mig själv. Slita och kämpa för att visa att jag är bland de bästa spelarna i landet.