Ella Alexandersson om landslagslägret med F07-kullen

En av spelarna som deltagit på F07-landslagslägret är Ella Alexandersson från IF Mölndal strax utanför Göteborg. Jag har fått intervjua henne här på Fotbollslivet där hon berättar om förberedelserna, tiden på Bosön och avsluta med några tips för framtida deltagare.

Du har varit på landslagsläger tillsammans med F07 på Bosön. Hur var det?
-Det var väldigt bra. Det var roligt och utvecklande och en bra gemenskap bland alla tjejer.

Är det första gången eller har du gjort liknande tidigare? Hade du i sådana fall några förväntningar innan du åkte iväg?-
-Det här var mitt andra landslagsläger på Bosön. Det var lättare att slappna av den här gången när jag visste hur det skulle gå till. Jag hade inga speciella förväntningar mer än att ha kul och göra mitt bästa.

Lärde du dig någonting nytt? Vad kommer du att ta med dig från lägret?
-Jag lärde mig att bli bättre på att fokusera på det positiva och inte hänga upp mig på misstag utan istället fokusera på nästa aktion och göra den så bra som möjligt.

Vad har du för tips till spelare som någon gång kanske ska åka till Bosön på läger? Finns det någonting man ska tänka på i förväg?
-Se till att ha kul och njut av tiden, våga ta för dig både på och utanför planen. Om du gör ett misstag, tappa inte självförtroendet, det går bättre nästa gång. Gör ditt Bästa!

Jag tackar Ella Alexandersson för intervjun och önskar henne lycka till i framtiden!

/Tim Forsberg, @Sportintervjuer