Edvin Devic född 2006 till Sampdoria

Vi på Fotbollslivet.se har fått intervjua Edvin Devic född 2006 som lämnar Sverige och GIF Sundsvall för Italien och Sampdoria. Han berättar mer om flytten.

Du lämnar Sverige för Sampdoria och Italien, hur känns det?
-Jag har fått ett fint erbjudande och en kanonmöjlighet som jag kommer att ta vara på och det känns riktigt bra. Det blir en stor utmaning och det gillar jag. Jag ska snart dit och då får jag träffa alla involverade i akademin och klubben, samt se deras kultur, träningar,staden mm, efter det får vi se var det bär av.

Varför blev det Sampdoria?
-Sampdoria visade ett riktigt seriöst intresse för mig samt så har de varit i direkt kontakt med min nuvarande klubb, GIF Sundsvall.

Vad kommer målsättningarna vara för den kommande säsongen?
-Min målsättning är alltid att jag ska prestera 110% på planen oavsett om det är träning eller match. Jag är en vinnarskalle och sätter ribban högt. Jag vet att fotbollslivet är svårt och krävande men jag är redo och jag vill gå hela vägen. För mig är fotboll livet.

Foto: Li L’Estrade